Pozdravljeni! Lahko se prijavite ali ustvarite nov račun.

Pomoč pri plačilu

Načini plačila

Outdoor-Oprema.com ponuja naslednje vrste plačila:

  • Po predračunu na transakcijski račun (Blago lahko plačate na podlagi predračuna, ki vam ga izda spletna Outdoor-Oprema.com ob oddaji naročila.)
  • Po povzetju (Blago plačate na podlagi UPN obrazca, ko prejmete pošiljko)
  • Z gotovino (V primeru predhodno dogovorjenega osebnega prevzema ali osebne dostave)
  • PayPal plačilni sistem (Blago plačate preko Pay Pal plačilnega sistema- Kreditne kartice in druge možnosti nakazila)

 

Navodilo za plačilo s kreditnimi karticami v spletni prodajalni Outdoor-Oprema.com

Plačilo s kreditno kartico poteka preko plačilnega sistema PayPal. Za nakup preko sistema PayPal ne potrebujete osebnega PayPal računa, varno plačilo lahko izvedete kot gost sistema. Slikovna navodila v nadaljevanju.

Pri plačevanju s kreditnimi karticami preko plačilnega sistema PayPal, vaši podatki o kreditni kartici potujejo po varni povezavi neposredno v procesni center in se v nobenem primeru ne shranjujejo v naši spletni prodajalni. Pri prenosu so podatki dodatno zaščiteni z varnostno tehnologijo SSL in 128-bitnim kodnim ključem.

Plačilni sistem PayPal v Sloveniji podpira plačilne kreditne kartice: VISA, MASTERCARD in AMERICAN EXPRESS.

KORAK 1

Po izpolnitvi vseh potrebnih osebnih podatkov in podatkov o dostavi izberete način plačila PayPal:

 

KORAK 2

Po potrditvi naročila boste preusmerjeni na stran plačilnega sistema PayPal, kjer izberete način plačila:

KORAK 3

V kolikor že imate osebni račun v sistemu PayPal, se registrirajte z vašim Email naslovom in Geslom. Če še nimate dodanih podatkov o vaši kreditni kartici, bo sistem želel vnos le teh:

KORAK 4

Če želite opraviti nakup kot gost plačilnega sistema PayPal, izberite ''Pay with my credit tor debit card'' in sistem bo zahteval vnos naslednjih podatkov:

KORAK 5

Plačilni sistem PayPal vam bo ponudil kreiranje osebnega računa, le z vnosom osebnega gesla in potrditvijo. Če tega ne želite storiti, pritisnite bel gumb ''No, thanks''

KORAK 6

S tem je bilo vaše plačilo zaključeno. Z izbiro povezave ''Print receipt'' lahko natisnete svoj račun ali pa se vrnete v našo spletno prodajalno, z izbiro povezave ''Return to Spletna prodaja in storitve, Luka Šegula s.p.''