Pozdravljeni! Lahko se prijavite ali ustvarite nov račun.
Kategorije
Pododeja DD Underblanket
Pododeja DD Underblanket Pododeja DD Underblanket Pododeja DD Underblanket Pododeja DD Underblanket Pododeja DD Underblanket Pododeja DD Underblanket Pododeja DD Underblanket

Pododeja DD Underblanket

Proizvajalec: DD Hammocks
Šifra izdelka: DDunderbl
Razpoložljivost: Po predhodnem naročilu
Cena: 73,00€
Brez DDV: 59,84€

Pododeja DD Underblanket

Pododeja DD Underblanket je kompaktna, lahka in enostavna za namestitev in je primerna za uporabo pri temperaturah do -5 ° C.

Specifikacije:

  • Velikost paketa: 20cm x 17cm x 17cm
  • Teža: 950 g
  • Dimenzije: 200cm x 124cm
  • Barva: Olivno zelena
  • Vključuje: 8 x Mini Karabinov & vreča za skranjevanje

Karakteristike:

  • Pododeje so po mnenju mnogih uporabnikov, kot najboljša oblika izolacije za  visečo mrežo v hladnejšem vremenu. Underblanket visi pod vašo visečo mrežo in ko je nameščena (enostavno uporaba) ustvarja majhen žep zraka med pododejo in vašo visečo mrežo. Ta zračni žep se segreje in ohranja vašo toploto.
  • V visečih mrežah večina toplotnih izgub je od spodaj zaradi stiskanja vašega oblačila / polnila v vaši spalni vreči s telesno maso - Underblanket to odpravi in ​​visi pod vašo visečo mrežo, tako da polnilo / izolaciaj ni stisnjena. Pododeja mora viseti blizu vaše viseče mreže, tako da nežno objame visečo mrežo, ko ležite v njen.
  • Dolžina pododeje DD Underblanket je 2m - Ko je le-ta napeta bo zagotovila izolacijo po skoraj celotni dolžini za večino ljudi. Višjim uporabnikom priporočamo, da le to namestite malo višje, pod vzglavje viseče mreže, tako da so stopala tista, ki bodo manj zaščitena.
  • Pododeja ima všito elastično vrvico (8 kratne dolžine) in 8 mini karabinov DD za povsem enostaven set-up/pritrditev. Za pritdritev na Visečo mrežo lahko uporabite le 4 karabine. Vsa viseča ležišča DD Hammock od leta izdelave 2012 naprej (Frontline, Travel, Jungle in Superlight viseča mreža), imajo všite stranske zanke za enostavno pritrditev karabinov in s tem idealno prileganje pododeje.
Predstavitev izdelka: www.youtube.com/watch?v=hjBMEaV7Gxc

Napišite mnenje

Ime za prikaz:


Vaše mnenje:
Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:  Slabo             Odlično

Prosimo prepišite varnostno kodo: