Pozdravljeni! Lahko se prijavite ali ustvarite nov račun.

Zasebnost

Izjava zasebnosti

Spletna trgovina Outdoor-Oprema.com (v nadaljnjem besedilu: Ponudnik) posluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in se se zavezuje, da bo trajno varovala uporabnikove osebne podatke. Uporabljeni bodo le za potrebe podjetja pri izdelavi in pošiljanju ponudb, računov, informativnega gradiva in za ostalo potrebno komunikacijo. Nikakor jih ne bomo posredovali ali podali tretjim osebam.

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le za potrebe preverjanja verodostojnosti naročila, ali če temu uporabnik to želi oziroma temu izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

  • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila
  • pošiljatelj bo jasno razviden
  • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih
  • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil
  • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval


Če kupec pri kateremkoli stiku, vzpostavljenem s sredstvom za komunikacijo, ki omogoča osebna sporočila, izjavi, da ne želi več prejemati sporočil na takšen način, mu ponudnik ne sme več pošiljati nobenih sporočil, ki so namenjena sklenitvi pogodbe za dobavo kateregakoli blaga ali katerekoli storitve.

 

Varstvo otrok

Oglasna sporočila morajo biti jasno razvidna (upoštevajoč starost) in morajo biti jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, mora biti primerna njihovi starosti in ne sme izkoriščati zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecno dovoljenje njegovih staršev ali skrbnikov. Ponudnik brez izrecnega dovoljenja otrokovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati nikakršnih osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.

Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljivi za otroke.